深圳市华舫电子科技有限公司

Hofon Precise Motor Limited

Beperkte Woshine Nauwkeurige Machines (China)

Contactpersoon: Paco Zeng E-mail: sgzengpan@126.com

Skype: paco_zeng Website: //www.hfmotors.cn

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe geborstelde Elektrische Motor van gelijkstroom

De Boxstroom van de Koolborstel Permanente Magneet Geborstelde Gelijkstroom Motor 12V 3000mA voor Speelgoed

Certificaat
Van goede kwaliteit DC Gear Motor voor verkoop
Wij hebben met Woshine vele jaren samengewerkt. De kwaliteit van motor is zeer stabiel geweest en de levering is geschikt geweest.

—— Thomas Jefferson

Dank aan Woshine-bedrijf om het probleem van intelligente controlesysteemtransmissie voor ons op te lossen

—— Justin Bieber

Het technische probleem is opgelost. Dank u zeer

—— Richard Mille

De prestaties van de versnellingsbakmotor zijn stabiel, en het lawaai is laag en de betrouwbaarheid is hoog

—— Emily Bronte

Ik ben online Chatten Nu

De Boxstroom van de Koolborstel Permanente Magneet Geborstelde Gelijkstroom Motor 12V 3000mA voor Speelgoed

China De Boxstroom van de Koolborstel Permanente Magneet Geborstelde Gelijkstroom Motor 12V 3000mA voor Speelgoed leverancier
De Boxstroom van de Koolborstel Permanente Magneet Geborstelde Gelijkstroom Motor 12V 3000mA voor Speelgoed leverancier De Boxstroom van de Koolborstel Permanente Magneet Geborstelde Gelijkstroom Motor 12V 3000mA voor Speelgoed leverancier De Boxstroom van de Koolborstel Permanente Magneet Geborstelde Gelijkstroom Motor 12V 3000mA voor Speelgoed leverancier

Grote Afbeelding :  De Boxstroom van de Koolborstel Permanente Magneet Geborstelde Gelijkstroom Motor 12V 3000mA voor Speelgoed

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shenzhen China
Merknaam: Hofon
Certificering: RoHS/ISO9001:2000/ISO14001/TS16949
Modelnummer: Rk-370CH

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Kartonnen doos
Levertijd: 25 dagen
Levering vermogen: 5000kpcs/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
voltagewaaier: 7V of Aangepast Materiaal: Koolborstel
Diameter van: 24.4mm Geen ladingssnelheid: 6800RPM
Geen ladingsstroom: 120mA Geschatte Ladingstorsie: 20g.cm
Geschatte Ladingssnelheid: 6200RPM Geschatte Ladingsstroom: 360mA
Boxtorsie: 160g.cm Boxstroom: 3000mA

24.4mm Ronde Micro- gelijkstroom Motor voor het Vegen van Robot Modelstuk speelgoed 3V/de Geborstelde Motor van 6V/van 12V Edel metaal


Typische Toepassingen
 

 • Huishoudentoepassing

het scheerapparaat, tandenborstel, keukentoestellen, haarclipper, naaimachines, massager, vibrator, droogkap, rubdown machine, graanpopcornpan, de machine van het schaarhaar, stofzuiger, tuinhulpmiddel, sanitaire waren, venstergordijn, koffiemachine, zwaait, intelligente closestool, Vegende robot en enz.

 • Automobielproducten

conditionerende vochtigere actuator, actuator van het deurslot, intrekbare achteruitkijkspiegel, meters, het optische apparaat van de ascontrole, leidt de regelaar van het lichtstraalniveau, de pomp van het autowater, autoantenne, lumbale steun, EPB, de elektrische putter van de Autolaadklep, machtsachterklep en enz.

 • Medisch materiaal

bloeddrukmeter, ademmachine, Medische schoonmakende pomp, Medische bed en enz.

 • Stroomhulpmiddelen

elektrische boor, schroevedraaier en enz.

 • kosmetisch hulpmiddel

wenkbrauwpotlood, Elektrisch inpassend mes, MACHTS PERFECTE PORIE, Rookwolkmachine, wenkbrauwpincet en enz.

 • Administratie automatisering materiaal

OA-het materiaal, scanners, printers, multifunctionele machines kopieert machines, fax, perifere FAXdocument snijder, computer, bankmachine, Videoconferentie en enz.

 • Speelgoed en modellen

de radiocontrole van de controle model, automatische cruise, rit-op stuk speelgoed en enz.

 • Industriële automatisering

vertoning, datatransportbesturingkleppen en enz.

 • Precisieinstrumenten

monitor, opticainstrumenten, automatische automaat en enz.

 

 • Gelijkstroom-Micro- Edel metaal geborstelde Motor
 • Diameter: Φ17.0mm
 • Output: ONG. 0.1~20.0W
 • Geluidsniveau: Minder dan 50dB
 • Prestaties met geringe geluidssterkte, stabiele, kwaliteitsborging

 
Specificaties en Tekening
 
De volgende specificaties zijn slechts representatief voor één van onze modellen. Andere prestatiesparameters kunnen volgens klantenvereisten worden aangepast

 

Motor met drijfwerkspecificaties
Type: Rk-370CH16
Voltage Gelijkstroom 3.0V Gelijkstroom 5.0V Gelijkstroom 7.0V Gelijkstroom 9.0V Gelijkstroom 12.0V
Geen Ladingssnelheid (t/min) 2900 4800 6800 8700 11600
Geen Ladingsstroom (mA) ≤55 ≤85 ≤120 ≤155 ≤210
Geschatte Lading (g.cm) 8 14 20 25 34
Geschatte Ladingssnelheid (t/min) 2650 4400 6200 7900 10500
Geschatte Ladingsstroom (mA) ≤155 ≤260 ≤360 ≤465 ≤620
Boxtorsie (g.cm) ≥65 ≥114 ≥160 ≥200 ≥270
Boxstroom (mA) ≤1300 ≤2150 ≤3000 ≤3860 ≤5150

 

 

 
De productdetails tonen

 
De Boxstroom van de Koolborstel Permanente Magneet Geborstelde Gelijkstroom Motor 12V 3000mA voor Speelgoed

Concurrentievoordeel
 

 • 16 jaar ervarings in de productie van motor en versnellingsbakmotor
 • Ervaren Personeel: gemiddelde 12 jaar ervarings in R&D, ODM & OEM
 • Internationale Goedkeuring: ROHS/ISO9001/ISO14001/SGS/TS16949
 • Concurrerende Prijs
 • Hoge Productprestaties: Met geringe geluidssterkte, Hoog rendement, Lange levensduur
 • Snelle Levering: 20-25 werkdagen na betaling
 • Kwaliteitsgoedkeuring
 • Kleine Toegelaten Orden
 • Geavanceerd materiaal: Automatische windende machine, stator automatische het plaatsen machine, einddekking automatische het plaatsen machine, automatische solderende machine, enz.

 

De Test van kwaliteitscotrol
 

 • Betrouwbaarheidstest & Laboratorium
 • Lawaaitest
 • Waterdichte Test
 • Het levenstest
 • Effecttest
 • Opslagtest
 • Zoute Neveltest
 • Milieu Verwante Substantie

  

De algemene Instructies voor Gebruik van Nauwkeurige de Machinesmotoren van Woshine DEDEN en DON'TS uw motoren in orde houden

 

 1. Als hangen de siliciummaterialen, die laag - moleculaire siliciumsamenstelling bevatten de commentator van de motor, borstel aan van andere delen, dan op rectificatie van de stroom het silicium in SiO2, sic en andere constituenten opsplitst die een escalatie in de contactweerstand tussen de commutator en de borstel veroorzaken. daarom zou de grote zorg moeten worden genomen wanneer het siliciummateriaal in een eenheid en een controle goed tegelijkertijd dat dergelijke bindmiddelen of verzegelende materialen geen gassen van schadelijke die aard produceren, hetzij voor motorsteun wordt of tijdens uw product wordt toegepast gebruikt die assembleert wordt gebruikt. de zorg moet voor een optimale selectie worden genomen, especiallywhen het gebruiken van die van cyaankleefstof en zwavelgas.
 2. Wanneer het opzetten van uw motoren door middel van bindmiddelen, stroom niet enige adhessice aan de Lagers noch binnendringen in de motoren.
 3. De asdieduw op de outputschacht kon een nadelig gevolg op het motorleven hebben d.w.z.… zoals door wormtoestellen wordt geproduceerd, de fans enz., de levensduur controleren onder de daadwerkelijke die exploitatievoorwaarden door de motoren wordt verwacht te testen in uw toepassingsproducten .for worden geïnstalleerd de zware duwladingen nadenken gebruikend mechanisch iets om het schachteind te behouden.
 4. Er zijn gelegenheden wanneer de interne weerstand van de motor drijfkrachtbron (die een elektrokring) bevat de levensduur van de motor kan beïnvloeden. in instanties waar er een lage input van voltage aan de motor is, is interne resintance van de Krachtbron groot wat goed in een inferieure motor na een korte tijd, omgekeerd in instanties kan resulteren waar het hoge cyclische voltage wordt toegepast, is deze interne weerstand klein en de motorlevensduur wordt verkort. wanneer de temperatuur van de normale kamertemperatuur afwijkt zoals het geval in lage en op hoge temperatuur situaties is, te nemen nota gelieve van de voorwaarden.
 5. Het motorleven kan ongunstig door zware radiale lading zoals geproduceerd door roterende zonderlinge nokken, enz., en ook door van buiten gegeven trilling worden beïnvloed. Controleren over dergelijke negatieve factoren door de motoren aan de daadwerkelijke exploitatievoorwaarden in uw toepassingsproducten te testen.
 6. Als wanneer het opzetten van de motor en het assembleren van de eenheid, het materiaal dat ultrasone golven uitzendt wordt gebruikt is er een gevaar dat enkele interne delen van de motor zouden kunnen worden beschadigd zorg zo gelieve te nemen,
 7. Sla geen motoren in de milieuomstandigheden van vochtigheid op hoge temperatuur op en extreme. Houd hen niet ook in een atmosfeer waar het corrosieve gas aanwezig kan zijn, aangezien het in mulfunction kan resulteren.
 8. De omringende en werkende temperaturen oefenen min of meer affect op motorprestaties uit en besteden bijzondere aandacht aan de omgeving wanneer het heet en vochtig is
 9. Wanneer de pers die een katrol, een toestel enz., op de schacht van de motoroutput passen, altijd de schacht van het andere eind op zijn behoudend metaalstootkussen op een passende en correcte manier steunt.
 10. Wanneer het solderen, BEN ZEKER om uw werk zo zo te beëindigen snel om plastic misvorming niet te ontwikkelen rond de motorterminals noch hen om het even welke gedwongen kromming of binnenkomende depressie te geven. bij het doen van misvorming moet de speciale zorg worden genomen om soldeerselpuin niet toe te staan en de stroom zou om in motoren en voorzorgsmaatregelmaatregelen te bespatten indien nodig moeten worden genomen, door alle nabijgelegen gaten en aperaures omhoog te behandelen. Om het even welke motoren die breuk in terminals hebben moeten ook worden bijgewoond zorgvuldig zo zo om stroom langs de terminals niet binnen te brengen, aangezien het mislukking in elektrogeleiding kan veroorzaken.
 11. Verlaat motor geen schacht gesloten terwijl de macht wordt toegepast, aangezien zelfs een kort tijdslot omhoog bovenmatige hitteopeenhoping kan veroorzaken resulterend in het branden schade aan de motor afhankelijk van zijn specificaties.

 

De algemeen gebruikte omrekeningstabel van de torsieeenheid

 

N.M mN.m g.cm kg.cm
1 1000 10200 10.2
0,001 1 10.2 0,0102

 

 

Voor meer informatie, gelieve ons of door onze verkoop en representatieve bureaus direct te contacteren.

 

 

Contactgegevens
Hofon Precise Motor Limited

Contactpersoon: Zeng

Tel.: +86-13825246071

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

DC Gear Motor

10mm 3V/2.4V-de Motortorsie Met geringe geluidssterkte en Grote van het Metal Geargelijkstroom Toestel

Motor van de de Motorgm12-n20va 5V 6V 12V de Kleine Hoge Torsie gelijkstroom van het hoge Precisietoestel/de Motor van de Toestelvermindering

Het Toestelmotor van de zaalcodeur 5V gelijkstroom, 12 Voltmotor met Versnellingsbak Met geringe geluidssterkte

6 Motor van het volt de Geestelijke gelijkstroom Toestel voor volledig Automatisch Elektronisch Deurslot

gericht stappenmotor

De hoge Precisie paste Stepper Motorgelijkstroom Stepper Motor 5V/12V voor Huishoudapparaten aan

5 volt Aangepaste Stepper Motor, 15mm Stepper van de Diameterhoge snelheid Motor

Kleine gelijkstroom-Stepper Motor met geringe geluidssterkte voor Administratie Automatisering Materiaal/Electric Power-Hulpmiddelen

Aangepaste Stepper Motor in twee fasen met de Staphoek van het Hoge Precisietoestel 0.15°

gelijkstroom-de motor van het wormtoestel

Lage van het de Wormtoestel van de Machtsconsumptie gelijkstroom de Motor Grote Torsie met 32mm Diameter

12V / 24V de Aandrijvingsmotor van de metaalworm, de Automobiele Motor van de Koppelingsgelijkstroom Worm

58mm 8V gelijkstroom de Motor van het Wormtoestel Met geringe geluidssterkte voor volledig Automatisch Elektronisch Deurslot

32mm Brushless gelijkstroom Motor 24V van het Wormtoestel voor Precisiemateriaal/Huishoudapparaten

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit gelijkstroom-de motor van het wormtoestel Leverancier. Copyright © 2018 - 2019 dcwormgearmotor.com. All Rights Reserved.